Berita

[EVENT : KERONCONG SENJA 2019]

Senin Kliwon, 11 Maret 2019 22:46 WIB 213

foto
Keroncong Senja 2019

Jalan-jalan ning pajangan
(Asek)
Bali-bali tumbas palawija
(Asek)
Ora usah spaneng malam mingguan
(Asek)
Ayo bebarengan nonton Keroncong Senja!
(Asek, Joss!)


Ayoo lur meriahkeun! Ajak keluarga, budhe, pakdhe, bulek, paklek, kanca-kanca lan kabeh sakbrayat menikmati alunan keroncong nguri-uri kabudayan Indonesia!